torsdag den 5. maj 2016

Positiv dag

Godaften alle sammen,
I dag har været hård, men egentlig rigtig positiv.
Jeg vågnede op ved min kærestes side. Det skulle forestille sig, at være en morgen, som alle kvinder stræber efter. En stille rolig morgen, hvor man vågner op ved siden af en man elsker. Dog var der ALT ALT for varmt! Varmen i rummet var nærmest dræbende. Morgenen mindede mig om Roskildefestival 2015, hvor man vågnede op i sauna. (Det ubehagelige glohedende telt)
Som en person, der bor i Danmark, burde jeg værdsætte varmen. Jeg er dog ikke den slags person. Et hurtigt brusebad kunne heldigvis køle mig ned. Thomas og jeg lavede nachos til morgenmad, hvilket var en af komponenterne, som satte prikken over i'et. Vi spiste. Vi kunne sidde på terrassen og se ned på Randers fra ottende sal. Det var en god morgen.
Så mødte jeg på arbejde, hvilket var hårdt og frustrerende. - grundet, at jeg konstant formåede at ØDELÆGGE varene. Vi havde meget travlt. Det er helligdag, så der kom mange kunder.
Jeg fri efter kl 22. Så tog kollegaerne, en fællesven og jeg på MC Donalds og på vandpipe-café.
Jeg synes, at det var en spontan oplevelse og en dejlig måde at slutte sin dag af på. Med samvær og gode grin. Jeg kan afslutte dagen med et smil på læberne, og det er noget af det, som jeg værdsætter mest!
Jeg håber ligeledes, at I havde en god 5 Maj, og har nydt at læse med.
(Beklager det lange "ligegyldige" blog-indlæg. Jeg føler mig bare godt til mode, og har reelt lyst til at dele min dag med jer.)
Godnat, allesammen. Sov godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar